Jak grilovat v Off Set Smokeru?

Mému tátovi jednou na dotaz: co je nejdůležitější při grilování?, v bývalé Jugoslávii zkušený grilmistr odpověděl jednoduše a jasně: ,,Kuchař nesmí mít žízeň". Pokud se rozhodnete grilovat, osvěžení oroseným pivem je v pořádku, ale nesmí těch piv být deset...

Dokud jídlo nedokončíte, věnujte mu a hlavně topeništi pozornost. Off Set Smoker není předurčen obsluze, kterou to nebaví "šťourat" do ohně a která nechce plnohodnotně věnovat svůj čas grilování.

Velké kusy masa se dělají v Off Set Smokeru běžně 5 a více hodin. Takže podle toho, kdy chcete servírovat a pro kolik lidí, musíte s předstihem začít.

Topit suchým a tvrdým dřevem.

Věřte, že odměnou budou strávníci, kteří vám budou skládat poklony. Pozor! Zřejmě budou chtít přijít zase.

Chcete-li zjistit více, jsme schopní vám předvést základy grilování v Off Set Smokeru.

Chcete-li ochutnat maso, které si sami ugrilujete a přispěje to rozhodnutí, zda-li Off Set Smoker je ten pravý typ grilů pro vás, neváhejte nás kontaktovat...