Co dát do Off Set Smokeru?
V Off Set Smokeru lze ugrilovat to, co lze ugrilovat i na jiných grilech. Samozřejmě v něm ugrilujete hamburger, krkovičku, kuřecí stehna, celé kuře, kachnu, krocana a spoustu dalších pochoutek.
K čemu se ovšem hodí nejlépe, respektive v čem exceluje mezi ostatními grily, je v přípravě větších kusů masa jako je například brisket (hovězí hrudí), žebra, kýta, plec a podobně.
Jako bonus Smoker hravě vyudí slaninu i ryby.
V tomtéž Smokeru lze najednou grilovat i několik druhů masa, je však potřeba je vkládat postupně. To co potřebuje delší čas na grilování první a pak postupně další. Hotové je pak vše najednou. Velké kusy masa však potřebují po ugrilovaní čas "odpočinku". Šťávy v mase se tak rozloží, maso se uvolní a chuť je pak neuvěřitelná.